Dagcursussen

Vrijwel elke maand organiseren we een Basiscursus Sleutelen en een Basiscursus 4WD in Nieuwegein (van 9:30 uur tot 17:00 uur). Je kunt uiteraard je eigen auto meenemen om die beter te leren kennen. Aan het eind van de cursus heb je durf en vertrouwen en kennis opgedaan om zelf eenvoudige storingen aan te gaan, onnodige reparaties te vermijden door periodieke checks te doen, en kun je garagerekeningen kritisch bekijken. En houd er rekening mee dat je vieze handen krijgt! Het is per slot van rekening een sleutelcursus. Alle cursussen staan open voor beginners tot gevorderden, al zijn de basiscursussen vooral gericht op mensen met weinig (tot geen) voorkennis.

Weekcursussen

Elk jaar organiseren we in Overloon 3 weekcursussen in de zomervakantieperiode. Een week gericht op Oldtimers, één gericht op Campers, en één gericht op 4 Wheel Drives. De weken vinden plaats in een luxe groep accommodatie in Overloon, en worden culinair verzorgd door een professionele kok.

Deze intensieve autosleutelcursussen van een week zijn geschikt voor iedereen. Beginners, gevorderden, mannen, vrouwen (of andere genderidentiteit), eigenaren van diesels, benzinemotoren, hybride, terreinwagens, campers, oldtimers en 4WD’s. Alle cursussen staan dus open en zijn geschikt voor beginners tot gevorderden. Basiskennis is niet vereist. Om je eigen auto te leren kennen is het meenemen van je eigen auto wel een must. Eén ding staat vast: je krijgt dagelijks vieze handen. Het is per slot van rekening een sleutelcursus.

Extra opties