Gastenboek reactie schrijven?

Veel geleerd. Wanneer er nu eens wat met mijn auto gebeurt ga ik gewoon op onderzoek uit. Wie weet los ik het zelf wel op. Leuke dag. Fantastische docent, wat mij betreft echt een aanrader!

Esther

Basiscursus Sleutelen, 28-1-2024

Ik kan de cursus van harte aanbevelen! Het kan je duizenden euro’s besparen! Leuke docent, goede uitleg en kennisoverdracht. Uitgebreide koffie en lunch. Veel geleerd, onder andere over hoe vaak je luchtfilters moet vervangen (veel minder vaak dan gedacht), hoe je de kwaliteit van je motorolie controleert, hoe je test of je accu nog goed genoeg is, of beter vervangen kan worden. Blijkt dat 80% van de ANWB-oproepen met de accu te maken heeft! En ik durf het nu ook aan om zelf de remolie te vervangen.

Maar het belangrijkste was wel dat doordat mijn auto op de brug kon, we samen konden kijken naar de mankementen waarop mijn auto afgekeurd zou worden bij de APK (bij de dealer!). Bleek dat er helemaal geen mankementen waren! Toch zo’n 4000 euro bespaard! Ik breng nu mijn auto ergens anders heen voor een herkeuring. Ik heb daarna zelfs nog de motorolie kunnen verversen. Zeer geslaagde dag voor mij!!

Jochem

Basiscursus Sleutelen, 21-12-2023

Super veel geleerd vandaag. Mijn camper onder de motorkap beter leren kennen. Goede docent Jack met heel veel kennis. Leuke groep en lekkere lunch een aanrader wat mij betreft.

Youetta

Basiscursus Sleutelen, 17-12-2023

Wat heb ik geleerd en genoten in deze week! Met meer vertrouwen aan mijn eigen auto sleutelen was het doel. Gelukt! Geweldige week gehad met goed eten, gezellige mensen en kundige leraren. Dank jullie wel!

Riko

Weekcursus Oldtimers, 16-08-2023

Ik wilde graag laten weten hoe veel ik heb genoten van de cursus. “Sleutel naar de vrijheid” is echt een goed motto: ik heb het gevoel dat de cursus mij echt een stukje vrijheid en zelfstandigheid heeft gegeven!

Floor

Weekcursus (jonge) Campers, 16-08-2023

Ik heb in 2022 de camper weekcursus gedaan. Sinds kort terug in Nederland. We hebben geen garage nodig gehad en ik heb alles wat op ons pad is gekomen zelf op kunnen lossen. De cursus heeft me heel veel gebracht. Daar ben ik enorm dankbaar voor.

Freek-Jan

Weekcursus Campers (2022), 09-08-2023

Het was by far een van de meest leuke en nuttige cursussen die ik in mijn leven heb gedaan en ik heb er al aardig wat opzitten, dus ik weet waar ik over praat. Het was een unieke cursus met een uniek stel docenten en dat maakt het een succes. Dank voor de geweldige week, wat mij betreft kom ik volgend jaar terug!

Esther

Weekcursus 4WD, 29-07-2023

Net terug van de weekcursus 4WD. Na de basiscursus in april ’23 gevolgd te hebben nu deze week. Ik heb ontzettend veel geleerd en veel, heel veel meer vertrouwen in mijn auto gekregen. Super goede uitleg en begeleiding vanuit de organisatie en culinair was het ook prima in orde. De goed verzorgde locatie mag zeker niet onvermeld blijven.
Zeker een aanrader om deze week te volgen, en ja…. je krijgt vieze handen 😉 Maar het is het meer dan waard!
Ik overweeg sterk om volgend jaar weer te komen:)

Simone

Weekcursus 4WD, 29-07-2023

Wij hebben met groepje vriendinnen de dagcursus gedaan en zo veel meer geleerd dan we vooraf hadden bedacht! Heel leuk en informatief! Aanrader!

Roza

Basiscursus Sleutelen, 06-05-2023

Vandaag een super leuke dag gehad en heel veel geleerd over mijn 4WD.
Dank daarvoor.

Simone

Basiscursus 4WD, 23-04-2023

Graag koppel ik even terug dat de “express cursus” en hands-on training automotoren gisteren zeer goed is verlopen. 

Educatief, informatief en praktisch ervoer ik de dag. Jaap kent zijn vak meer dan goed. Ik was er daar behoorlijk van onder de indruk. De manier van les/uitleg geven was top en op de individuele wensen goed aangepast.  

Kortom, ik ben van mening dat het elke cent van het cursusgeld waard was. Erg tevreden kijk ik terug met veel meer kennis over de auto en zijn techniek dan ervoor.

 Dank voor een voortreffelijke en leuke dag.

Hans

Privé cursus, 28-11-2022

We hebben een superleuke en leerzame dag gehad. Precies de dingen kunnen leren die we wilden en ook veel nuttige klussen zelfs kunnen doen. Het was een goed advies om voor de prive cursus te gaan, zodat we de dag helemaal op onze behoefte konden afstemmen. 

Linde

Privé cursus, 16-10-2022

Wij hebben  een geweldige dag met Jaap doorgebracht. Hij heeft ons heel goed kunnen uitleggen over het een en ander van onze vrachtwagen en heeft ons het vertrouwen gegeven dat we niet bang hoeven te zijn om iets zelf te proberen.  Je had helemaal gelijk Jaap is zeer geschikt en kundig als docent. Nogmaals bedankt.

Diana en Martin

Privé cursus, 4-9-2022

Ik vond het een zeer geslaagde dag en heb heel wat opgestoken. Ik was die dag met mijn Mercedes Sprinter, jammer dat precies een week na de cursusdag hij stil kwam te staan en weggesleept moest worden. Maar dat was toeval uiteraard…

Harry W.

Basiscursus Sleutelen, 30-5-2022

Ik heb een oude Mercedes gekocht om een paar weken mee door de Balkan te toeren. Aangezien ik niet heel veel kennis van auto’s had, heb ik eerst de eendaagse cursus gevolgd. Die is heel interessant. Daarna heb ik nog de privé cursus gedaan. Sowieso leerzaam. Maar het is vooral ook fijn om samen met een ervaren en kundig monteur je hele auto door te nemen en kleine reparaties door te voeren. Dat gaf mij een veilig gevoel voordat ik op reis ging. Met andere woorden: allebei de cursussen zijn echte aanraders. 

Marcel D.

Privécursus, 17-5-2022

Vandaag met zijn 2 geweest. Super leerzame dag top docent.
Nam alle tijd veel tips weet nu de belangrijke onderdelen aan de auto.
En we durven nu ook zelf aan de auto te werken
Aanrader

Jeroen

Basiscursus 4WD, 15-5-2022

Het gastenboek is net nieuw! Ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Martin

Basiscursus Sleutelen, 27-4-2022