In de Media

Onderstaand vindt u de artikelen die door de jaren heen in diverse meida zijn verschenen met betrekking tot Autosleutelcursus.nl

Vakantie van de penningmeester: weekcursus autosleutelen
In 2018 dompelt penningmeester Irma Hak van de Daf Club Nederland zich onder in een weekje autosleutelen.
>> Vakantie van de penningmeester – DAF club Magazine 2018

Steek je handen maar uit die mouwtjes
Dennis van Loenhout, een van de redacteuren van het blad Autoweek, heeft in 2014 bij ons vuile vingers gehaald op de weekcursus in Holthees. Hij had de smaak zo te pakken dat hij er ook nog een dagcursus in Nieuwegein aan vast heeft geknoopt. Zijn journalistieke handen hadden als resultaat een enthousiast artikel in het blad van medio mei 2014. Een beschrijving van een cursus die de deelnemer niet alleen een hoop plezier oplevert, maar ook nog eens nieuwe inzichten die jaarlijks geld besparen!
>> Steek je handen maar uit die mouwtjes – Autoweek

Omarm je auto …
Omarm je auto, voel je een met de techniek. Met die strekking heeft de NRC van 15 juni 2013 een boeiend artikel gepubliceerd over de autocursus. Een cursus die de mens nader tot de machine brengt!
>> Omarm je auto – NRC 2013

Is dit een bovenliggende nokkenas?
In een artikel in het Algemeen Dagblad met dezelfde kop besteedde de krant op 30 juli 2011 aandacht aan de zomercursussen. Freelance journalist Matthijs Meeuwsen draaide een dag mee met de cursus en schreef een leuke impressie: ‘Op zomercursus Autosleutelen: geen zonnebrandcrème, maar een gezicht vol smeerolie. Niet languit op een strandhanddoek, maar onder een opgekrikte carrosserie.’ Het twee pagina grote artikel wordt gelardeerd met prachtige foto’s van Cor de Kock.
>> Is dit een bovenliggende nokkenas – Alg Dagblad 2011

Duurzaam sleutelen
Onder de kop ‘Duurzaam Autosleutelen bij hoeve de Knol’ heeft de regionale krant Peel en Maas in haar editie van 28 juli 2011 aandacht besteed aan de autocursussen bij Hoeve de Knol in Holthees, die dit jaar alweer voor de derde keer in het Brabantse land worden gehouden.
Docent Willem van Dijk komt uitgebreid aan het woord. ‘Cursisten leren we waar ze op moeten letten bij een garagebeurt. Soms zegt een garagist dat een onderdeel is vernieuwd maar na onderzoek blijkt het oude onderdeel helemaal niet vervangen’. Het artikel wordt omlijst door een foto van eigenaar Wilbert Jeuken en cursusleider Ronnie Jongert.
>> Duurzaam autosleutelen – MaasEnPeel 2011

Autosleutelcursus.nl op de voorpagina van de VPRO gids
De VPRO heeft in 2010 zijn redactieleden op cursus gestuurd. Verslagen over ’Tangodansen in de Alpen’ en ‘Praten met dieren’ sierden al de voorpagina’s van de televisiegids. Redactrice Elja Looijestijn heeft in juli 2010 onze autosleutelcursus in Holthees gevolgd en daar een leuk verslag over geschreven. Compleet met foto’s en al.
>> Autosleutelcursus – VPRO gids 2010